Fox TV ekranlarında perşembe akşamları yayın hayatına devam eden Mucize Doktor dizisinin bu akşam ekranlara gelecek 54. yeni bölümünde korku filmlerini aratmayan sahneler yaşanacak. Geçen hafta, eski bölümlerinin sonrasında çok güçlü bir konu ile ekranlarda olan ve eğitimler alarak da adeta bir sıçrama gerçekleştirim Mucize Doktor, düşüş trendine artık son vermişti.

Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez'in harika bir oyunculuk performansı sergilediği projenin 54. yeni bölümünde dikkat çekici görüntüler ekranlara geldi. Yeni bölüm fragmanında ise bir kadın, önce Nazlı'ya saldıracak Daha sonrasında ise bu olayının şoku henüz atılmadan, Ali Vefa’ da asansörde saldırıya uğrayarak.

Elindeki kesici aleti Ali Vefa’nın boğazına dayayan kadının ne için böyle davrandığı ile ilgili cevap bu akşamki yeni bölümde ortaya çıkacak.

Mucize Doktor dizisinde Aşk Meşk işleri artık şu geçen bölümler sonrasında izleyicileri rahatsız etmeye başlanmış artık Fox TV dizisi şimdiye kadarki en büyük düşük eğitim oranlarına göre demişti fakat 53. Bölüm ile beraber bu durumda da değişiklik meydana geldi.

Geçmişe geri dönerek insan hikayelerini ağırlık vermeye başlayan dizi ve izleyicinin ilgisi yeniden artış gösterdiğini ortası 18 Mart Perşembe Yani bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde yeni izleyiciler harika bir insan hikayesi ile karşı karşıya kalacak. Mucize Doktor ilk sezonunda izleyicileri insan ilçeleri üzerinden etkilemiş ve böylelikle de Rekorlar kırmış. Fakat daha sonralarında ise yaşanan aşk polemikleri falan dizinin eğitimlerinde düşüşe sebep olmuştu.

Mucize Doktor 54. yeni bölümü ile bu akşam saat 2000 da Fox TV ekranlarında önlem

Editör: Wan Haber