Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinin 51. son bölümünde üzüntü ve mutluluk aynı anda yaşandı. Bu hisleri aynı anda yaşayan Ali, bir anlam karmaşası içerisinde sıkışan dururken en sağlam destekçisi olan Nazlı olacaktır. Mucize Doktor dizisinin son bölümünde; Ali'den Uzak kalmaya tahammül edemeyen ve Nazlı ile Samimiyeti Hoşuna gitmeyen Ezo, hastanede Halkla İlişkiler Müdürü unvanı ile Yeni görevine başlamıştır. Yeni karar hastanede adeta deprem etkisi yarattı ve gözler bundan sonra mucize Doktor dizisini 52. Bölüm fragmanına çevrildi.

Mucize Doktor dizisinin son bölümünde; cinayete kurban giden Adil'in başına gelenleri hazmedemeyen normal hayatına adapte olabilme ve kafasını meşgul eden soru yumağından kurtulabilmek amacıyla oldukça zorluk çeken Ali defa, hayatını yakan duygularla buluşmasıdır. Mucize Doktor 51. son bölümünde, çok uzun bir süredir kurmuş olduğu hayali Nihayet gerçeğe dönüştürecek ve Nazlı ile yeni bir Başlangıca imza atan Ali defa, eşi benzeri görülmemiş bir sevinç kaplamasının yanı sıra aynı zamanda adil hocanın yasını tutup  efkarlanırken, birbirinden değişik iki duyguyu aynı zaman dilimi içerisinde yaşamasını bir türlü anlamayacak.

Mucize Doktor 52 yeni bölümüyle 4 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölüm sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber