Mucize Doktor 10 başrollerinde Adil Hoca'nın yaşamını yitirmesinin den sonra uzun bir zamandır yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Ali Vefa’nın tedaviye cevap vermemesi üzerine vuslatıb talimat vermesiyle palyatif bakım ünitesine alınmasına karar verildi. Mucize Doktor son bölümde Vuslatın çeşitli mani olmalarına ve ikazlarına aldırış etmeyen ferman ile Nazlı'nın Ali Vefa'yı hayata tekrar döndürmek amacıyla sarf etmiş oldukları Üstün gayreti Başarılı bir şekilde netice verdi.

Ali Vefa Gözlerini Açtı Mı?

Mucize doktorun son bölümünde ise; aradan günler geçmesine rağmen gözlerini bir türlü açamayan Ali'nin sağlık durumunda herhangi bir ilerleme meydana gelmemesi ve hep aynı şekilde seyretmesi üzerine ferman ile Nazlı bütün imkanları zorlayıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Mucize Doktor son bölümde, üzerine titremiş oldukları Ali Vefa’nın iyileşme emaresi verebilmesi amacıyla adeta Tek Yürek olan ve bu uğraştı.

Vuslatın bile karşısında durmayı göze almış olan Ferman ile Nazlı, yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve onun eksikliğini hiçbir şeyin asla dolduramayacağınız mı daha yanı başında iken söylemeyi de ihmal etmedi.

Vuslatın, Ali’nin yoğun bakım ünitesinde bir türlü gözlerini açmadığı için yer işgal ettiğini ve bu nedenden dolayı başka hastalara da yer açılabilmesi amacıyla palyatif bakım ünitesine alınması komutunu verirken Nazlı ile fermanı da hastane yönetiminin kurallarına aykırı hareket etmekle suçladı. Mucize Doktor dizisinin 51 yeni bölüm fragmanı merak içerisinde bekleniyor. Hiç vakit kaybetmeden plan kurup vuslattan gizli işler çevirmek zorunda kalan ferman ile Nazlı'nın kahramanlık sergileyip hareket etmeleri neticesinde Ali'nin ansızın uyanması hastanede bayram havası estirelim, eski sağlığına tekrardan kavuşabilmesi amacıyla Adil hocanın vefat etmeden önce kendisini bırakmış olduğu mektubu okuyup Duygu Seli yaşamasının sonrasında mucize Doktor 51. bölüm fragmanı yayınlandı

Mucize Doktor 51. Bölüm Fragmanı!

Oyuncu kadrosunda; Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Hazal türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu, Merve Bulut gibi oyuncuların oynadığı mucize Doktor dizisinin 51. bölüm fragmanını ekranlara geldi. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor  senaristliğini Onur koralp ile Pınar Bulut ikilisi yazıyor.

Mucize Doktor 51 yeni bölümü ile 25 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’ da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Editör: Wan Haber