Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları izleyici ile buluşan mucize Doktor dizisi Artık yeni bölümleri ile daha da Heyecanlı bir hal aldı. Dizinin sevenleri yeni bölümleri daha da merak içerisinde bekleyecek. Böyle olmasının sebebi ise diziye yeni katılım sağlayan ve Vuslat karakterine can veren ünlü oyuncu Zerrin Tekindor’un yapıma katılması ile dengelerin değişmesi olarak gösteriliyor.

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor mucize Doktor dizisinin 46. bölümünden itibaren senaryoda çok güçlü bir biçimde yerini alacak.  Zor durumda bulunan Berhayat Hastanesi’ne yatırım yapmak amacıyla hareket eden Vuslat, Beliz ile bir pazarlığa oturacak.

Fakat istediği şey hisselerin %51’i. Eğer durum böyle olursa Beliz bu andan itibaren Berhayat Hastanesi’nin sahibi değil, ortağı konumuna düşecek.

Bilindiği gibi Vuslat karakteri diziye sonradan katılım sağlayan Ezgi Asaroğlu’nun canlandırmış olduğu Ezo’nun annesi rolünde.

 Ezo ile Ali Vefa arasındaki ilişkinin nereye doğru gideceği izleyiciler tarafından merak edilirken, şimdi de Vuslat'ın gelişi ile bu konuda işlerin daha fazla karmaşık bir hal alacağı bekleniyor.

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor, mucize Doktor dizisinde fırtına gibi esmek için geliyor.

Taner Ölmez’in Başarılı bir şekilde oynadığı Ali Vefa karakteri ile Vuslat’ın tanışması da bayağı bir ilginç olacak. Vuslat, çok zorlu bir oyuncu ve daha ilk buluşmada bile Ali Vefa’nın hem korkusu hem de titreyen hali Hemen herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Ezo'da annesinden çok korkuyor. Bakalım Vuslat karakteri mucize Doktor dizisinde başka nelerin meydana gelmesine sebep olacak... Mucize Doktor, 46. Bölüm, 3. fragmanın da ise Ali vefa ile Ferman’ın arasının iyice gerilediği görülüyor.

Mucize Doktor yeni bölümü 21 Ocak Perşembe akşamı FOX TV’de

Editör: Wan Haber