Türkiye’de onlarca dev yapıma imzasını atan Medyapım yeni projesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Medyapım daha önce Yasak Elma, Sadakatsiz, Bir Litre Gözyaşı, Kadı ve Anne gibi dev projeleri ortaya koymuştur. Birçoğu reyting rekorları kıran dizilerin başarılı mimarı yeni projeleri için çalışmalara devam ediyor. Medyapım yeni dizisi için açıklamalarda bulundu. 
Medyapım yeni dizisi Metresler’i duyurdu!
Ekranların sevilen yapım şirketi yabancı bir diziyi uyarlamak için kolları sıvadı. Daha önce Shamelles dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisi ile gündeme gelmişti. Şimdi Mistresses adlı yabancı dizisi Metresler adı ile uyarlayacak. 
Metresler dizisinin konusu ne?
Metresler dizisinde 4 kadının hikayesi anlatılacak. 4 kadının aşk hayatı ve sırları konu edilecek. İhanet, aşk, yalan, karanlık sırlar ile dolu olacak dizi yabancı ülkelerde büyük ilgi görmüştü. Türkiye’de de aynı konu ile işleneceği bekleniyor. Metresler dizisinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Dizinin yabancı türünde RTÜK kurallarına uymayan birçok sahne var. Türk yapımı olacak dizide bu sahnelerin törpüleneceği ve daha kapalı bir anlatım olacağı söylendi. Diğer yandan dizinin oyuncuları hakkında büyük merak uyandı. 
Metresler dizisinin oyuncuları kim?
Yeni dizi için oyunculuk çalışmalarına devam ediyor. Metresler dizisi için birçok isim ile görüşmeler devam ediyor. Başroller için Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç ile anlaşma yapılacağı haberleri geldi. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı. Oyuncular ile görüşmeler ve anlaşmalar devam ediyor. 
Metresler dizisi hangi kanalda yer alacak?
Yabancı diziden uyarlama olacak Metresler dizisi FOX TV ekranlarında yer alacak ve dizinin oyuncuları kısa zaman içinde açıklanacak. FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olması beklenen yeni dizi, herkesin gözdesi oldu. 

 

Editör: Wan Haber