Muhteşem Yüzyıl dizisiyle Türk izleyicisinin gönlünde taht kurmayı başaran güzel oyuncu Meryem Uzerli'den sevenlerine büyük bir müjde geldi! Uzun bir süre dizi ve film projelerine ara veren ünlü oyuncu bu konuda oldukça seçici davranmaya özen gösteriyor. Fakat bu bekleyiş sona erdi Meryem Uzerli seyirci karşısına yeni ve oldukça iddialı bir dizi projesi ile çıkmaya hazırlanıyor!


Son zamanlarda hakkında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine dahil olacağına dair haberler çıkan Meryem Uzerli'nin başka bir projeye çoktan 'evet' dediği ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma dizisinden ayrılmasından sonra diziye yeni bir karakterin geleceği gündeme gelmiş ancak bu karakteri canlandıracak olan kişinin kim olduğu konusunda Meryem Uzerli'nin diziye dahil olacağı dedikoduları ortaya çıkmıştı. Ancak Meryem Uzerli'nin başka bir dizi projesiyle ekrana geleceği kesinleşti. 


Dijital platformda yayınlanacak!
En son Kovan isimli sinema filminde Ayşe karakterini canlandıran Meryem Uzerli dizideki sahneleriyle izleyiciden tam puan almış ve oyunculuğu ile herkesten övgüler almıştı. Güzel oyuncunun yeni dizi projesi ise kısa bir süre önce onaylandı. Dijital bir platformda yayınlanması beklenen Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin adı henüz bilinmiyor ancak önümüzdeşi günlerde ünlü oyuncunun yeni projesi hakkında daha çok detayın açıklanması bekleniyor. Eylem Kaftan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin şu an kadrosundaki eksiklikler giderilmeye çalışılıyor. 


Exxen'de yayınlanması bekleniyor!
Herkes tarafından merak edilen Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin hangi dijital platformda yayınlanacağı kısa bir süre önce belli oldu. Dizinin Acun Ilıcalı tarafından 2021 senesinde kullanıcılara sunulan Exxen platformunda yayınlanması bekleniyor. Dizinin yayınlanma tarihi ise henüz tam olarak bilinmiyor. Ancak güzel oyuncu uzun bir aradan sonra bir dizi ile dönerek hayranlarını oldukça mutlu etti! Büyük bir heyecan içinde beklenen dizide başka hangi oyuncuların yer alacağı da büyük bir merak konusu oldu.

 

Editör: Wan Haber