Menajerimi ara dizisinin oyuncu kadrosuna yeni birisi eklendi. Gerçek adı Özge Borak olan Ceyda, artık yani karakter olarak ekranlara gelecek. Rolü ile izleyicilerin dikkatlerini çektiği için diğer bölümlerde de göreceğiz kendisini.

Ay Yapım, devamlı başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Şimdi de değişik bir konu ile dizi sektörüne başlayan şirket, menajerimi ara dizisinin 30 bölümünden yeni bir fragman sahnesini ekranlara taşıdı. Ekranlara gelen yeni sahnede Özge borak'ın Ceyda adlı bir karakter ile dizi ekibine dahil olduğu anlaşıldı. Peki Özge Borak nasıl bir rol alacak Ve oyunculuğunu bu dizide nasıl konuşacağız? Bu iki sorunun cevabı herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

Ceyda Konuk Oyuncu Mu Daimi Oyuncu Mu?

Menajerimi ara dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Serkan, Ceyda adlı karakteri EGO ajansa ortak olur musun? Şekilde bir teklifte bulunuyor. Ceyda karakteri, dizide devamlı bulunacağı benzese de aslında Şimdilik net bir şey söylemek mümkün değil. Çünkü dizgiye devamlı yeni isimler katılım sağlarken, ve diğer taraftan çıkan isimler de bir o kadar fazla oluyor. Özge Borak, konuk oyuncu olarak değil, yan karakter bir oyuncu olarak kadrodaki Yerini aldı.

Menajerimi Ara dizisinin ekranlara gelecek yeni bölümünde Ceyda karakterine hayat verecek olan Özge Borak karakterinin nasıl bir rol alacağını çok daha net bir şekilde anlayacağız.

Editör: Wan Haber