Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisine iki sürpriz isim konuk oluyor! Her hafta ünlü isimlerin konuk olarak yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin bu haftaki konuklarına çok şaşıracaksınız. Pazar akşamları ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi bu hafta da bomba gibi geliyor!

Daha önce Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy ve İrem Derici gibi isimleirin konuk olduğu Menajerimi Ara dizisine bu hafta iki ünlü oyuncu dahil oluyor! Önümüzdeki aylarda yayınlanacak olan Ada Masalı isimli dizi ile ekranlara dönecek olan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan ve dizinin diğer başrol oyuncusu Alp Navruz bu hafta Menajerimi Ara dizisine konuk olarak hayranlarına büyük bir sürpriz yapacak! 

Ada Masalından önce Menajerimi Ara dizisindeler!
Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çekimleri İzmir şehrinde yapılacak olan Ada Masalı dizisinden önce ilk kez Menajerimi Ara dizisinde seyirci karşısına çıkacak. Ada Masalı dizisi ise yaz sezonunda Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ancak dizinin henüz kesin yayın tarihi hakkında bir bilgiye erişilemedi.  Şimdiden sosyal medya platformlarında bir hayran kitlesi edinen Ada Masalı dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor!

Menajerimi Ara'da üzücü bir ayrılık!
Bildiğiniz gibi Menajerimi Ara dizisinde kısa bir süre önce üzücü bir ayrılık yaşanmıştı. Sağlık sorunları nedeni ile diziden ayrılma kararı alan Canan Ergüder'in yokluğu bölümlerde hissedilmeye başlanmış ve dizinin izleyicisini ise üzmüştü. 

Menajerimi Ara yeni bölümü ne zaman?
Kadrosunda Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak, Serhat Teoman gibi isimlerin yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin geçtiğimiz haftalarda yayın günü demişti. Dram ve komedi ağırlıklı olan dizinin yeni bölümleri artık Pazar akşamları saat 20.30'da Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor!  

 

s

Editör: Wan Haber