Dizinin sonrasında 21. bölümde yayınlanan ön izleme sahnesinde Barış yani Deniz Can Aktaş görünmez kaza kurbanı olurken, Dicle yani Ahsen eroğlu panik halde hastaneye koştu.

Menajerimi ara dizisine Perihan Savaş’ın konuk olduğu 20. bölümü dün akşam sosyal medya platformlarında övgü dolu yorumlar alırken izlenme oranlarında ise AB kategorisinin en çok izlenilen dizisi olmayı başardı. Kıraç yani Barış Falay’ın Dicle’nin babası olduğu itirafının etkileri ajansta etkilerini sürdürürken, Mayda yani Aslı Mavitan Kıraç’a büyük bir tepki gösterdi. Serkan Bey, yani Canan Ergüder kırmızı kar altında romantik dakikalar yaşarken Dicle ve barış şehir dışına çıkarken arabalarının çamura saplanması ile kendilerini yine bir maceranın içerisinde buldu  Dizinin hemen ardından yayınlanan 21. bölüm ön izleme sahnesi yeni fragmanı ise yeni bölüm açısından büyük Merak uyandırdı.

Kazanın hemen ardından 21. bölümde çok değişik hikayeler anlatılacak. Bu nedenle Barış’ın başına gelen görünmez kaza onun kolundan yaralanarak hastaneye kaldırılmasına sebep olurken, dicle ise panik halde hastaneye koşuyor. Dicle'nin Barış’ın iyi olduğunu gördükten sonra ikilinin arasında yaşananlarsa izleyenlerin yüzünden tatlı bir tebessüm oluşturdu. Kadrosunda Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ile Ayşe Nil Şamlıoğlu bulunuyor. Menajerimi Ara her Pazar akşamı saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Editör: Wan Haber