Star TV ekranlarında Pazar Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Menajerimi Ara dizisinin eğlenceli ve zaman zaman da gergin geçen, biraz da romantik bölümlerine bir Yenisi daha ekleniyor. 24 ocak akşamı saat 20:00’da ekranlara gelecek olan 22. Bölümde neler yaşandığı da şimdiden izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Menajerimi ara dizisi 22 bölüm 2. Fragmanı da ekranlara geldi. Dicle, Barış’ın hayatını kurtaracak işte haberin bütün detayları makalenin devamında sizleri bekliyor.

Ay Yapım imzasını Taşıyan menajerimi ara dizisi ile Yarın akşam Star TV’de ekranlara gelecek olan yeni bölümünden tanıtım fragmanı yayınlandı. Barış’ın yani Deniz Can Aktaş’ın peşine düşen gizemli şahıs ona sette de büyük bir Pusu kurarken durumun farkına Varan Dicle yani Ahsen Eroğlu Barış’ı büyük bir beladan kurtarıyor. Dizinin 22. Bölüm konuğu ise usta oyuncu Şerif Erol olacak. Erol kadın dizisinden sonra tekrar Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan öğretmen ile Geçtiğimiz aylarda tekrardan setlere geri dönüş yapmıştı.

Menajerimi bir ara dizisi gerilim dolu hem de eğlenceli bir bölüm ile ekranlara gelecek. Ekranlara gelen tanıtım videosunda Dicle çok zor zamanlardan geçen Kıraç’a yani Barış Falay’a destek olmaya devam edecektir. Diziye konuk olarak katılan Şerif Erol sette hafıza problemleri yaşaması ile Canan Ergüder i bir hayli zor duruma düşürürken, Şerif Erol Dicle ile barış arasındaki çekimi fark edecektir.

Menajerimi ara yeni bölümüyle yarın akşam Star TV ekranlarında!

Editör: Wan Haber