Menajerimi Ara dizisi 38. Bölüm full hd izle! Menajerimi Ara 38. bölümde neler yaşandı! Menajerimi Ara herkesi şaşırttı!
Pazar akşamlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde oldukça tatlı ve sürpriz gelişmeler yaşanacak! Star tv'nin en sevilen yapımları dizilerinden olan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü Pazar akşamı ekranlara gelecek!

Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi son zamanların en çok konuşulan yapımları arasında yerini alıyor. Deniz Çelebi Dikilitaş'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu ise  Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş tarafından kaleme alınıyor. Fransız yapım olan 'Dix pour cent' isimli diziden uyarlanarak yapılan Menajerimi Ara dizisi bu hafta da izleyicileri ekrana kilitleyecek!

Menajerimi Ara dizisi ne zaman sezon finali yapacak?
Büyük bir ilgiyle takip edilen Menajerimi Ara dizisi sosyal medya plaformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilgi gören dizinin ne zaman sezon finali yapacağı da izleyicileri tarafından çok merak ediliyor. Menajerimi Ara dizisinin şu an ne zaman sezon finali yapacağı henüz bilinmiyor ancak önümüzdeki günlerde dizinin sezon finali tarihi açıklanması bekleniyor!


Menajerimi Ara 38. bölümünde sürpriz konuklar!
23 Mayıs Pazar akşamı ekranlara gelecek olan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde Ada Masalı dizisinde yer alacak olan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz yer alıyor! İkilinin diziye konuk olarak geleceği önceki günlerde belli olmuştu! Bu Pazar akşamı yayınlanacak olan bu iddialı bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor!


Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler?
Kıraç Özdal (Barış Falay)
Çınar Bilgin (Fatih Artman)
Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu)
Barış Havas (Deniz Can Aktaş)
Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu)
Ceyda Yücesoy (Özge Borak)

Editör: Wan Haber