Menajerimi Ara dizisi tüm hızı ile devam ediyor. İlginç öyküsü ve konusu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen hafta yayınlanan bölümünde büyük ses getiren dizi uzun zamandır ekranlarda olmaya devam ediyor. Büyük bir menajerlik şirketindeki menajerlerin başından geçen hikayelerin anlatıldığı dizide büyük ilgi yaşanıyor. Menajerlerin yaşantısı, başarıları, işleri, aşkları ve sosyal hayatları net bir şekilde konu edinmektedir. Dizinin oyuncuları ve konusu beğeni almıştır.
Menajerimi Ara dizisinin 38. bölümünde neler oldu?
Star TV ekranlarının sevilen dizisinde heyecanlı bölümler yaşanmaya devam ediyor. Yeni proje için gelecek oyuncular gelmeyince menajerler çok sinirleniyor. Öfke içinde oldukları için yeni projeye yüz bulmaya çalışırlar. Dicle hemen Alper için harekete geçer ve oyunculuk konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar. Diğer yandan Ada Masalı dizisinin gelişmeleri de ekranlara yansıyacak. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz için çalışmaya başlarlar. Menajerlik ekibi dizi oyuncuları ikna etmeye ve anlaşma yapmaya çalışırlar. Eğlenceli anlar yaşanan ve tatlı atışmaların yaşandığı bölümde büyük ilgi yaşandı.
Menajerimi Ara dizisinin 39. bölümünde neler olacak?
Menajerimi Ara dizisi yeni bölümü ile ekranlara gelirken konuların ne yönde değişeceği merak edildi. Menajerimi Ara dizisinde sorun ve sıkıntı dolu bir bölüm yaşanacak. Birçok sorun ortaya çıkarken menajerler bu sorunlar ile başa çıkmaya çalışacaklar. Bir yandan eğlence bir yandan sıkıntı dolu bölüm herkesin merak ettiği bir bölüm olmuştur. Yeni bölümleri merak içinde bekleniyor ve izleyicilerini heyecana sürüklüyor.
Menajerimi Ara dizisi ne zaman?
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara her Pazar akşamı saat 20:00’de izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Her Pazar akşamı yeni bölümleri ile ekranlara geliyor ve seyircilerini ekranlara kilitleniyor.

 

Editör: Wan Haber