Pazar Akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan menajerimi ara dizisinin bu akşam 30. yeni bölümü ekranlarda olacak. Menajerimi Ara dizisinde Geçen hafta içinde final iddialarının ortaya atılması ve hemen akabinde de Star TV'den dolayı bir şekilde gelen dizi yoluna devam ediyor mesajından sonra bu akşam dizinin 30. Yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Dizide iki önemli sürpriz ile karşılaşacağız bu akşam. Öncelikli olarak Daimi oyuncu olarak Özge Borak, Ceyda karakteri ile yapıma dahil oldu. Bir diğer sürpriz isim ise son olarak netflix platformunda oldukça beğenilen Bir Başkadır dizisinde Peri olarak izleyicinin karşısına çıkan Defne Kayalar…

Menajerimi Ara 30. Bölümden Bir Fragman Daha Yayınlandı!

  • Serhat Teoman karakterinin hayat verdiği Serkan'ın teklifi ile ajansa ortak olan Ceyda'nın geldiği ilk andan itibaren tavrı ve müdahaleleri EGO ajansta yeni bir dönemin başlangıcını habercisi oldu.
  • Ahsen Eroğlu'nun hayat verdiği Dicle Karakteri, Uzun bir aradan sonra Deniz Can Aktaş'ın Hayat verdiği Barış karakterine ulaşmanın yolunu bulurken, Barış Falay'ın hayat verdiği Kıraç'ın bir başına sokakta yere yığılması adeta nefeslerin tutulmasına sebep oldu.
  • Bu akşamki yeni bölümde sürpriz isim Defne Kayalar, uğruna 2 başrol reddettiği projesinin kanal tarafından iptal edilmesi ile karşı karşıya kalacak.

Menajerimi Ara 30. Bölüm Bu Akşam 20:00'da Star'da!

Editör: Wan Haber