Menajerimi Ara 26. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi ara dizisinin bu akşam Yani pazar akşamı yayınlanacak 26. Yeni bölümünden tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeleri peş peşe göreceğiz. Özellikle de Dicle ile barış hususunda neler yaşanacağı, Feris ile Serkan'ın hamilelik hususunda nasıl bir yol izleyecekleri merak içerisinde beklenen hususların başında yer almaktadır. Alınacak yeni kararlar, hikayede de önemli değişimleri beraberinde getirecektir.

Menajerimi Ara Dizisi 26. Yeni Bölüm Fragmanı!

  • Dicle'nin (Ahsen Eroğlu) barış ile (Deniz Can Aktaş) beraber içine düşmüş oldukları durum karşısında dökmüş oldukları gözyaşları ile ferisin (Canan Ergüder) Serkan'ın (Serhat Teoman) hamilelik hususunu öğrencilerinde yaşayacakları Çaresizlik damga vuracak.
  • Menajerimi ara dizisinin bu akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde izleyicileri oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor.
  • Yeni bölümden ekranlara gelen tanıtım fragmanı daha sevgililer günü partisinde fotoğraflarının ekranlara yansıtılması ile ilişkileri ifşa Dicle ile Barış'ın içerisinde bulundukları huzurlu durumların ipuçları veriliyor.
  • İzleyiciler tarafından en çok merak edilen hususların başında Feris’in Serkan'ın hamilelik  durumunu öğrenmesi karşısında nasıl bir yol izleyeceği ile ilgilidir.
  •  Dicle'nin karar altında döktüğü gözyaşları karşısında ferisin ona karşı oran sözleri ise izleyicileri derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih artman, Ahsen Eroğlu, Denizcan Aktaş, Serhat Teoman, Ayşe Nil şamlıoğlu

Menajerimi ara dizisinin 26. Yeni bölümünün ünlü konuğu ise şarkıcı İrem Derici olacak. Daha öncesinde 2 defa dizide konuk olarak bulunan İrem Derici, yine ekip ile beraber yerini aldı. Şarkıcı, Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde tekrardan aynı yapımda izleyici ile buluşmuş olacak. İrem Derici, üst üste konuk olan başka bir ünlü isim henüz kendisi gibi Dize katılmadı.

Dizinin yeni bölümünü; Dicle'nin barış ile beraber içerisinde düşmüş oldukları durumu ile  Serkan'ın hamilelik durumunu öğrendiğindeki çaresizliği damgasını vuracak. Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının yaralandığı menajerimi ara, Heyecanlı bir bölüm ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin bu hafta yayınlanacak ona 26. günü Bölümüne ait tanıtım fragmanı da sevgililer günü partisinde fotoğraflarının ekrana yansıtılması ile ilişkileri ifşa olan Dicle ile Barış'ın içine düşmüş oldukları Zorlu durumların ipuçları verilirken,, Serkan'ın hamilelik durumunu öğrenmesi karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak edilmeye başlandı.

Menajerimi ara 26 yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Star'da!

Editör: Wan Haber