Kanal D ekranlarına gelen ve yayınlandığı her gün büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Kanal D kanalının en sevilen ve reyting birincisi olan dizideki karakterler büyük ilgi görüyor. Özellikle hırçın ve kötü karakterler sosyal medya hesaplarında büyük linç yiyor. Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, her bölümde en çok konuşulan isim oluyor!
Derin’in boğazını sıkmak istiyorlar!
Sadakatsiz dizisinde evli bir adam ile birlikte olan ve ondan çocuk yaptıktan sonra eşinden ayırıp kendisi evlenen Derin karakterine can veren Melis Sezen, sosyal medyada tepki görüyor. Özellike Twitter adlı sosyal mecrada trend listelerine giren Sadakatsiz dizisi, her hafta çok konuşuluyor. Sosyal medya hesabı kullanıcıların çoğu Melis Sezen hakkında yorumlar yapıyor. Dizide rolü ile dikkat çeken Derin, herkesin sinir olduğu bir karakter oldu. Melis Sezen, kendisine gelen yorumlara adeta şok oluyor. Dizideki karakteri ile ilgili kendisine birçok hakaretin geldiğini söyleyen Melis Sezen, adeta yoğun linç yediğini söyledi. 
Melis Sezen kimdir?
Sadakatsiz dizisinin kötü karakteri olan Melis Sezen’in kim olduğu merak konusu oldu. Ünlü güzelin hangi dizilerde yer aldığı ve nasıl biri olduğu merak konusu olmaya devam etti. Melis Sezen 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi mezunu olan Melis Sezen, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk yapmak istediğine karar vermiştir ve bu yönde çalışmalar yapmıştır. Ünlü güzel birçok diziye imza atmıştır. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde gerçekleştiren Sezen, şimdilerde Derin karakteri ile oldukça dikkat çekmektedir.
Melis Sezen hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Melis Sezen Ya İstiklal Ya Ölüm, Fatma, Siyah İnci, Sevgili Geçmiş, Leke, Hayat Bazen Tatlıdır ve İçten Sesler Korosu adlı projelere imza atmıştır. 

Editör: Wan Haber