ATV ekranlarının sevilen ismi Müge Anlı, sunuculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir açıklığa kavuşmayan bir olay var. Yusuf Turhan canlı yayına gelerek, annesinin ve babasının ortada olmadığını ve kayıp olduklarını söyledi. Müge Anlı olayları araştırırken oğlunun sözleri ile kanlar dondu. Yusuf Turhan’ın aradığı anne ve babanın başından geçen olaylar herkesi şok etti. Yusuf Turhan’ın babası Mehmet Turhan’ın birçok cinayetin suçlusu olduğu ve kendi öz kardeşlerini öldürüp denize attığı iddiaları gündeme bomba gibi oturdu. 
Havva isimli kardeşlerinin ölümü ortaya çıktı!
Birçok cinayet konuşulurken Havva adlı kız kardeşlerinin de ortadan kaybolması dikkat çekti. Kayıp olan Mehmet Turhan ve kardeşi Yusuf Turhan’ın kendi öz kız kardeşlerini öldürdükleri ortaya çıktı. Havva ismi sorulduğunda yurtdışına gitti diyen Yusuf Turhan iddiaları reddetti ve Havva isimli kardeşlerinin ölmediğini söyledi. Müge Anlı’nın ısrarlarından sonra olayı itiraf eden amca Yusuf Turhan, Havva isimli öz kardeşlerini Mehmet Turhan’ın öldürdüğünü dile getirdi. Mehmet Turhan’ın cinayeti itiraf ettiğini söyleyen kardeşinin çelişkili ifadeleri de dikkat çekti. Olaylar araştırmaya başladıkça yeni cinayetler ve olaylar çıkınca Müge Anlı çok şaşkına döndü.
Çocukları Yusuf Turhan gözü yaşlı!
Kayıp olan annesi ve babasını bulmak için canlı yayına çıkan Yusuf Turhan, duydukları ve öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşadı. Bazı olayları bilen ama emin olmayan çocukları, cinayetlerden sorumlu olanın babası olduğunu öğrenince adeta üzüntüden deliye döndü. Yusuf Turhan, Müge Anlı’ya babasını bulmak istemediğini söyledi. Sadece annesini isteyen ve bulmak isteyen Yusuf Turhan, ‘annemi bulalım babamı bulmak istemiyorum. bulmasak bile olur.’ diyerek yürekleri dağladı. Kayıp olan Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ten ise hala bir haber yok.

Editör: Wan Haber