Mehmet Ali Erbil, bir zamanların en muhteşem programlarını sunan bir sunucuydu. Hastalıkları ve daha sonra yorulması nedeniyle ekranlardan uzak kaldı. Uzun süre ekranlardan uzak kalan ve kimsenin görmediği Mehmet Ali Erbil şok bir karar ile ekranlara döneceğini duyurdu. Mehmet Ali Erbil, ekranlara döneceği haberleri ile herkesi şok etti ancak diğer yandan yaptığı sürpriz ile de heyecan yarattı. 
Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor!
Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil uzun bir aradan sonra tekrar bir televizyon programı ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Mehmet Ali Erbil son zamanlarda aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen bir isimdir. Mehmet Ali Erbil, profil fotoğrafı yaptığı kız ile gündem olmuştu. Funda Aksu isimli bir genç kızın fotoğrafını kendi fotoğrafı ile birleştiren Erbil, bu aşk iddialarına yanıt vermedi. Kısa bir süre sonra iddiaların yanıtı geldi. Funda Aksu bu haberleri yalanlamıştı ve Mehmet Ali Erbil ile arasında bir şey olmadığını söylemişti. Mehmet Ali Erbil daha sonra sevgilisi Çilem ile olan fotoğrafını paylaşarak sevgilisine aşkını ilan etmişti. Aşk hayatı sallantılı ve karışık olan Erbil, şimdilerde ekranlara döneceği haberleri ile gündem olmaya devam ediyor. Mehmet Ali Erbil yeni projesi için imza koltuğuna oturdu.
Baba kız yeni bir projede!
Mehmet Ali Erbil, kızının onun sağ kolu olduğunu söyleyerek onunla fotoğraflar paylaşmıştı. Kızı Yasmin Erbil’e çok düşkün olması ile bilinen Mehmet Ali Erbil, yeni projesi ile yayınlanmaya başlayacak. Poll Produksiyon ile imza atan Erbiller, yapılan paylaşım ile büyük beğeni aldı. Polat Yağcı yaptığı paylaşımda, ‘Baba kız aynı projede buluşturmak bize nasip oldu. Yepyeni bir program geliyor. Mehmet Ali Erbil seneler sonra ekranlara dönüyor hem de kızıyla birlikte. Baba kızın buluştuğu sürpriz proje çok yakında.’ yazarak paylaşım yaptı. Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil’in nasıl bir projede yer alacağı henüz bilinmiyor ancak eğlence tarzı bir program olması düşünülüyor. Birçok ünlü isim bu paylaşımın altına tebrik mesajlarını iletti. 

Editör: Wan Haber