TRT 1 ekranlarında Salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı ekranlara Geldiği günden itibaren harika reytingler alarak yoluna devam ediyor.

  • Merve Dizdar
  • Ezgi Mola
  • Birkan Sokullu
  • Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerini paylaştığı dizinin dün akşam ekranlara gelen 18. bölümü yine esti gürledi.

Dizinin hayranları önceki hafta yeni bölüm olmadığı için 2 hafta beklemek zorunda kalmışlardı ve bu da diziye olan özlemi bir hayli artırmıştı.

Masumlar Apartmanı dizisinin 18. bölümü totalde 11’li seviyelerde kalsa da AB kategorisinde 16 ve ABC1’de ise 14’lü oranlarında adeta güç gösterisi yaptı.

Sezon başından itibaren ekranlara gelen her bölümü kuvvetli dönüşler alan Masumlar Apartmanı dizisi son zamanlarda da iyice yüksek reytingler alarak rakip tanımadığını gösteriyor.

Tam 6 sezondur ekranlarda bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yalnızca totalde yanına yaklaşa bildiği dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde bütün rakiplerini katlayarak ilerleme devam ediyor. Dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları sezon başından itibaren hep yükselmesini, düşüş yaşamamasını sağladı. Şu anda rakipsiz olan dizi 2020 ile 2021 sezonunda en başarılı projesi olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

TRT 1’de ekranlara gelen Salı günlerinin Fenomen dizisi masumlar Apartmanı oluyor.

Güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile her hafta dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yeni bölümleri ile de bütün kategorilerde birinci olma başarıyor. Sosyal medya platformlarında da her hafta hem Twitter uygulamasından hem de YouTube platformunda en çok konuşulan ve tartışılan projeler diziler listesine giren Masumlar Apartmanı bu hafta da zirvede gidip 11-16 etkinlikleri ile dizi bütün kesimler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Editör: Wan Haber