TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden dizinin gerçek hayat hikayelerinden alıntılanması izleyenlerin ilgisini de bayağı bir artırıyor. Bazı karakterler sonradan kadroya dahil olmuş ve bazı olaylarda kurgu fakat yine de gerçek bir olaydan alınıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi Başrollerinde Kimler Oynuyor?

  • Merve Dizdar
  • Birkan Sokullu
  • Ezgi Mola
  • Farah Zeynep Abdullah

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine can veren Ezgi Mola etrafında senaryo dönüyor.

Fakat Gülben ile beraber Han ve İnci’nin de hayatları Masumlar Apartmanı dizisinde sıklıkla kameralara yansıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu genel itibariyle Psikolog Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun içi adlı kitabından uyarlanmıştır. Kitapta İnci ile Han karakterleri yok bu iki isim daha sonradan eklenmiş İnci karakterini ise Farah Zeynep Abdullah oynuyor.

Fakat bu hafta ekranlara gelen masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Farah Zeynep Abdullah tek bir karede dahi görünmeyince haliyle izleyiciler merak etmeye ve sormaya başladılar Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrıldı Mı?

Bu sorunun cevabını merak eden izleyicilere şimdiden söylemekte fayda vardır ki hiçbir görüntüsü dahi ekranlara yansımayan İnci, yeni bölümde sanki toz olup uçmuştu. Farah Zeynep Abdullah oyuncusunun can verdiği İnci karakterinin bir sonraki bölüm tekrar geri döneceği anlaşıldı.

Editör: Wan Haber