Açelya Devrim Yılhan'ın canlandırmış olduğu Hasibe’nin ağlanacak haline gülüyor musun Bir de yuva yıkan kadın olmuşsun haberin yokmuş diye konuşan ve çok sert sözler sarf eden Hasibe’nin oynadığı her hali izleyicileri oldukça ajite etmeye devam ediyor. Safiye’nin sinirlerine yenik düştüğü ve kriz geçirdiği saniyeler ekran başındaki izleyicilerin kalplerini adeta Paramparça etti.

Gülben’den kendisini rahat bırakmasını dileyen Safiye, içinden kendisine haykıran annesinin yuva yıkanın yuvası olmaz, Senin de evin ocağın dağılacak şeklindeki sözleri ile iyice çılgına döndü. O anlarda ise Gülben, ablasının geçirmiş olduğu sinir krizlerini yakından gördü

Safiye her ne yaptıysa iç sesini bir türlü susturamadı ve o anlarda Gülben' de fazla bir şey yapamadı. Annesinin resmini yırttı, parçaladı, etrafa atan Safiye evdeki eşyaları yerlere atarak kırmaya başladı. Kendisini iyice kaybeden Safiye, annesinin tablolarını da yerlere attı. Evdeki herkes, o anlarda Safiye’ye hayretle baktı. İzleyicilerin ise şaşkınlıkla izlediği anlarda Ezgi Mola’nın sergilemiş olduğu harika performansı ekran başındaki herkesi fazlası ile etkiledi.

Editör: Wan Haber