TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisi, sezon en çok izlenen ve en çok dikkat çekmeyi Başaran projelerinden birisi oldu. Masumlar Apartmanı dizisinin her bölümü heyecan içerisinde izlenirken, meydana gelen gelişmeler de izleyiciyi adeta kendine bağlıyor.

Bu hafta Safiye'nin seneler sonra dışarıya çıkma heyecanını merak içerisinde bekleyen izleyici, hüsrana uğramıştı.

Masumlar Apartmanı dizisinin 22. bölüm fragmanı nihayetinde izleyicilerin karşısına çıktı. Fragmanda Safiye'nin yaşamış olduğu kabustan tam çıkmak üzereyken, Naci’nin rahatsızlanması ile tekrardan aynı sürece döneceği görülüyor. Safiye, annesinin sesini sonunda susturmayı da başarmış ve Naci ile dışarı çıkmayı kabul etmişti.

Fakat hastalanan Naci, randevusuna geleceği gün oteldeki odasında düşüp kalmıştır. Yeni bölümde Naci’nin hastaneye götürüldüğü sahne ve sonrasında ise Safiye'nin tekrardan travma geçirdiği sahneleri izleyeceğiz. Annesinin uğursuz sesi yine kulaklarında yankılanan Safiye ise kendisinin yüzünden Naci’nin başına bunların geldiği duygusuna kapılacak.

Naci,  iyileşip Safiye ile buluşur mu? bu sorunun cevabını Tabii ki de yeni bölümde görmek mümkündür. Fakat yeni bölümde izleyici hayli heyecanlı sahneleri bekliyor. 16 Şubat akşamı Yani bu akşam ekranlara gelecek olan masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölümünde, bir başka gelişme daha meydana gelecek!

Geceleri çöp toplamaya çıkan ve çocukluğundaki unutamadığı öğretmenin yerine koymuş olduğu cansız mankenle konuşan Han, Şimdi de Esra'ya yakalanacak! Durumu nasıl kurtaracağını ise hep birlikte bu akşamki yeni bölümü izleyeceğiz.

Masumlar Apartmanı 22 yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da TRT 1'de!

Editör: Wan Haber