Dün akşam TRT 1 ekranlarına gelen Masumlar Apartmanı dizisinde İnci'nin tokta yemesi üzerine evden çıkan İnci babası ve kardeşini öldüğünü duyunca kendisinden geçti. Ve diziden Mert Asutay veda etti.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, dün akşam 25. bölümüyle ekrana geldi. Çarpıcı olayların yaşandığı dizide İnci ve Safiye arasında ipler koptu.

Psikiyatri olay oldu

Masumlar Apartmanı son bölümde Han'ı çöplükte yakalayan İnci tüm gerçekleri öğrendi. Han, neden çöp topladığı ve geçmişteki sırlarını açıkladı. Han'ın hiç bilmediği bu gizemli yönünü öğrenen İnci büyük bir yıkım yaşadı. İnci kendini toparladıktan sonra ise Han'ı tedavi ettirmek için bir psikiyatra götürmeye ikna etti.

Safiye tokat attı

Ancak o anlarda İnci ve Han'ın konuşmasını duyan Safiye ise, kardeşinin çöp toplama huyunu bilmediği için İnci'nin kendisini psikiyatra götüreceğini sandı. Çılgına dönen Safiye İnci'ye tokat attı.

Gözyaşları içinde evden çıkmak isteyen İnci, karşısında dedesi ve kardeşini gördü. Kardeşi Ege'nin ağlayarak kendisine sarılmasıyla büyük bir şok yaşayan İnci, alkol bağımlısı babasının öldüğünü anladı. Dizide 'Haluk' karakterini canlandıran Mert Asutay'da dün akşam yayınlanan bölümle diziye veda etti.

Bu arasa Safiye, babasının ölüm haberini alınca kardeşine sarılıp ağlamaya başlayan İnci'ye bağırmaya devam etti. İnci ise ayakkabısını da giyerek tekrar evin içine geldi ve Safiye'nin karşısına çıktı. Safiye'ye "Yeter artık sus" diye bağırmaya başlayan İnci adeta kendinden geçti. Safiye ise İnci'nin hareketleri karşısında adeta dondu kaldı.

Editör: Wan Haber