Masumlar Apartmanı Dizisi Değişiyor!

Bilindiği gibi Masumlar Apartmanı bir kitaptan uyarlanmıştı. Kitabı okuyan kişiler, dizinin senaryosunun kitabın biraz dışına çıktığının farkına varacaklar. TRT 1’in dizileri içinde en çok seyredilen dizisi Masumlar Apartmanı ara verilmesi kararı büyük tepkilere neden olmuş olsa da karar kesin bir şekilde uygulanacak.

 Yılbaşı haftasının gelmesi ile beraber dizilerde 1 hafta ara dönemi başlandı. Pandemi dönemi öncesinde bilindiği gibi bu aralar daha fazla olmaktaydı. Son dönemlerde piyasanın durgunlaşması ve reklam gelirlerinin düşmesine rağmen aralarda uzun tutulmama kararı alındı. Böylelikle izleyiciler uzun süre dizilerini izlemek amacıyla beklemek zorunda bırakılıyor. İzleyici de bu durumdan memnun olmadığını dile getiriyor.

Yalnızca Bir Hafta Ara Verilecek

Son dakika haberine göre 5 Ocak Salı akşamı yayına gelmemesi amacıyla karar verilmiş olan masumlar apartmana dizisi yayına girecek olan yeni bir bölümün yayın tarihi belli oldu. Masumlar Apartmanı dizisine sadece bir haftalığına ara verilerek, Ekran macerasına kaldığı yerden devam edilmesi kararlaştırıldı. Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü ile 12 Ocak Salı günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Editör: Wan Haber