Dün akşam 21. bölümü yayınlanan TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yine izleyenleri ekrana kilitleyen anlara sahne oldu. Dizide yaşanan yeni gelişmeler izleyenleri mutlu ederken, son sahnede ise herkesi içini burkan bir olay meydana geldi. Safiye’nin yıllar sonra giyinip süslenip dışarıya gitme hevesi, kursağında kalacak! Ancak Gülben’in yaşadığı dram da en az Safiye’ninki kadar ağır!
Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisi, gerçek olaylara dayanan hikayesi ile izleyenleri sürüklemeye devam ediyor. Dizi, reytingleriyle de kolay kolay ulaşılamayacak bir başarının sahibi.

Yeni bölümde hemen herkes fragmanlarda da gördükten sonra Safiye’nin yıllar sonra dışarı çıkacağı o sahneye kilitlenmişti. Naci ile yakınlaşan, kendi içinde bir şeyleri aşmayı başaran Safiye, Han’dan kendisine bir elbise almasını istedi.

İnci’nin de yardımıyla Safiye, sarı renkli bir elbisesini giydi, şık paltosu ve çantasını alıp kapıya çıktı. Herkesin heyecanla beklediği o anlarda Naci’nin ise odasında yüzükoyun yattığı görüldü. Naci’nin hasta olduğunu bilen izleyici öldüğünü düşünüyor. Ancak Naci’yi oynayan Tansel Öngel’in en az 2 bölüm daha dizide olma durumu var. Çünkü anlaşması 13 bölümlük.

Haftaya sahnenin devamını izleyeceğiz ama diziyi takip edenlerin içini acıtan bir başka olay daha yaşandı. Gülben, terasta sohbet eden Han, İnci, Esat ve Esra’yı uzaktan izlerken Esat onu farketti. Arkasından gidip merdivenlerde onu yakaladı ve gelip kendileriyle sohbet etmesini istedi.

Gülben önce kötü bir niyetinin olmadığını anlatma telaşına girdi. Daha önce yaptıkları yüzünden herkesin ondan korkuyor olmasından dolayı çok üzgündü. Esat, artık Gülben’i görmeye ve anlamaya başlasa da öyle bir laf etti ki Gülben’in tüm dünyasını yıktı!

Kendisini sohbetlerine çağıran Esat’a “Benden sıkılırsınız” dedikten sonra “Neden sıkılalım senden, sen çok komik bir kızsın” sözüyle Gülben kalakaldı. Esat, adeta bir çuval inciri berbat etti! Bu sözlere çok bozulan Gülben’in “Komik mi geliyorum ben sana yani?” derken öyle bir yüz ifadesi vardı ki izleyenler de bu anlardan çok etkilendi.

Dizinin takipçileri, Gülben’in yaşadığı dramı da çok yakından takip ediyor ve her ne kadar Safiye ön plana çıksa da kimi zaman evin neşesi, ara bulucu ismi, Safiye’nin kafasındakileri en iyi görüp teşhis eden, tuhaf davranışlar sergilese de İnci ve Han’ın birlikte olması için en büyük çabayı gösteren isim Gülben.

Bu yüzden onun üzülmesi, anlaşılmaması, Esat ve Esra tarafından farklı algılanması da izleyenlerin içini acıtan bir başka dramatik yönü dizinin.

Fakat gittikçe durumun da değişeceği ve Esat’ın Gülben’e aşık olacağı beklentisi de hakim…

İşte izleyiciyi çok etkileyen Esat ve Gülben’in o sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları…

Editör: Wan Haber