TRT 1 ekranlarının Fenomen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta ekranlara gelen yeni bölümleri ile izleyenleri adeta mest etmeyi başarıyor. Diziye daha sonradan katılan Naci karakteri ile beraber Safiye’nin Geçmişi de ortaya çıkmaya başladı. artık Ezgi Mola’nın can verdiği Safiye karakteri büyük aşkını içinden atamazken, onu seneler sonra karşısında görmüş ve bu karşılaşma Safiye’nin hayatında da değişikliklere sebep olmuştu.

Eski yaşamını daha çok irdelemeye, annesinin Naci ile ayrılmaları amacıyla neler yaptığını öğrenmesine sebep olan bu geliş ile beraber Safiye’nin de içerisinde sevgiye ve aşka dair duygular yeniden alevlenmişti.

Dizide Naci karakterini Tansel Öngel oynuyor. Oyuncu, başarılı performansı ile H

ayat vermiş olduğu Safiye’nin büyük aşkı olarak diziye katıldı. Fakat görünen o ki Kısa bir süre sonra da ayrılacak. Zira, Naci karakterinin ölümcül bir hastalığı bulunuyor Ve çok fazla zamanı artık kalmadı. Ezgi Mola ile Tansel Öncel beraber oynadıkları sahnelerde adeta karşılıklı Döktürüyorlar.

Masumlar Apartmanı dizisini izleyenler bu ikilinin bir an önce kavuşmasını diliyor. Fakat netice Hüsran olacak gibi.  Ezgi Mola ve Tansel öngel’in başarılı oyunculuklarıyla Naci ile Safiye sahneleri de ilgi ile Takip ediliyor. Bu arada kamera arkasında da bir başka dayanışma ve dostluk yaşanıyor. Tansel Öngel, Ezgi Mola ile çekmiş olukları fotoğrafı Instagram sayfasından paylaşarak rol arkadaşına övgüler yağdırdı.

 Ezgi Mola da bu paylaşımı repost etti. Öncel, “İşte Bu kibirsiz tertemiz enerjili insan, harika oyuncu Mert ve her Duygu da Cömert Ezgi Mola Çok şükür benim partilerim notunu düştü paylaşımına.

Editör: Wan Haber