Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı her hafta izleyicileri etkileyen bölümleri ile ekrandaki yerini korumaya devam ediyor. Reytingleri ile de sezonun en iyi neticelerini almakta olan bu dizi, hikayesini izleyiciye izletmeyi başarıyor ve karakterleri de akıllara yazdırırcasına mükemmel bir konsept biçiminde ekranlara geliyor.

Merve Dizdar ve Ezgi Mola ikilisinin Safiye ile Gülben karakterleri ile adeta resital sergilemiş olduğu bir dizi izlemekten her hafta izleyicileri Duygu’dan Duygu’ya sürükleyen bu ikili son dönemin en başarılı karakterleri olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Farah Zeynep Abdullah ile Birkan Sokullu ikilisinin İnci ve Han karakterlerinde mükemmel bir oyunculuk performansı sergilemeye devam ettiği dizinin adeta 2020/2021 sezonunda en başarılı dizisi olarak her hafta şov üstüne şov yapması dikkatlerden kaçmıyor.

 Dizideki ekibin başarısı kadar mekanların da bu başarıya katkısı Şüphesiz ki tartışılmaz.

İstanbul’un eski ve nadide bir semtindeki eski apartmanlar adeta hikayenin de kasvetini en mükemmel biçimde yansıtan ortamlar oluşturuyor.

 Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu'da köşe yazısında bu detaya dikkat çekerek köşe yazısı yazdı.

 Ağır ağır açılan kapısından girdiğimizde Rutubet ve soğukluk sizi karşılar. Yüksek tavanlı dairelerdir, uzun koridorları vardır, kasvetlidir. İzlerken hep o hatıralar geldi. diye yazan Koloğlu İstanbul’un eski semtlerindeki bu apartmanların havasını dizideki hikaye ile mükemmel uyumlu konusuna dikkat çekiyor.

Masumlar apartmanlı her Salı TRT 1’de sizlerle beraber olmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber