Salı akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı bu sezonun en başarılı ve en çok reytingi kazanan dizisi olarak yoluna çok güçlü bir performans ile devam ediyor.

  • Merve Dizdar
  • Ezgi Mola
  • Farah Zeynep Abdullah
  • Birkan Sokullu gibi birbirinden profesyonel oyuncuların başrollerinde bulunduğu iddialı dizinin 19. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili merak edilmeye başlandı.

 Gülben’in büyük bir çabası ve Kalplere dokunan konuşmaları herkesi oldukça mutlu edecek. İnci’nin yanından ayrılmak istemesinin altında yatan sebep ona karşı sevgisinin bitmesi değil Tamamen yaşamış olduğu yer, yani apartman yani ailesi..

Boşanmak isteyen İnci’yi Han acaba ikna edebilecek mi? İkna etmek amacıyla bütün yöntemleri deneyecek fakat pek de başarılı olacak gibi görünüyor.

 Şimdi de Gülben devreye girecek ve İnci’nin aklına değil yüreğine hitap edecek Gülben diyor ki Belki biz de o evde birbirini çok seven iki insan görürsek Biz de değişiriz belki İşte bu sözler taş olsa çatlatır, duvar olsa yıkar, barajda olsa önünde kimse duramaz.

Safiye de İnci’nin boşanmak istemesinden hiç memnun değildir. Tabii ki Naci’nin gelişinden sonra tavırlarda bir değişiklik hisseden ve sevginin gücünü tekrardan fark eden Safiye’nin şu sözleri de izleyicileri şaşırtacak bir detay neye sevineceğim Ben Gülben? kardeşimin kahrı olduğuna mı yoksa gözümün önünde kaybolup Paramparça olduğuna mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin 19. Yeni bölümünde Gülben’in sözleri ve Han’ın çabaları İnci’yi boşanma kararından döndürebilecek mi? İşte Bu soruların yanıtını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız 26 Ocak Salı akşamı TRT 1 ekranlarına açmayı unutmayın.

Editör: Wan Haber