Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah'ın oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam 27. yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak. Pazar akşamları ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonunun en çok konuşulan ve tartışılan dizilerinden birisi oldu.

Naci, trene binip Ankara'ya gitmiş, ve Safiye ise İnci'nin de yardım etmesi ile gitmiş olduğu tren istasyonunda trenin arkasından öylece baka kalmıştı. Ancak sosyal medya hesaplarına düşen bazı fotoğraflarla beraber Naci'nin gitmediği görülmüştür. Safiye ile İnci'nin arkasında duran Naci fotoğrafı kafaları Bir Hayli karıştırmıştı.

Masumlar Apartmanı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Dizinin 27. Yeni bölüm fragmanının ekranlara gelmesi ile beraber Naci'nin olduğu sahneler ile beraber o trenden indiği ve gitmediğini gösterdi. Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel ile 13 bölümlük bir anlaşma yapıldığı medyaya sızmıştı fakat karakterin sevilmesi ve hikayenin izleyenleri de etkilemesi sebebiyle Naci'nin girişi ertelenmişti. Ancak görünen odur ki bu gidiş artır gerçekleşecek.

Bir gazetede yer alan habere göre Naci, Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılacak! fakat tamamen gitmeyeceği de 'Naci dönemini ara veriliyor' cümlesi ile de anlaşılıyor.

Naci nice neden İlerleyen dönemlerde dizinin oyuncu kadrosuna dahil olması söz konusu olabilir. Ezgi Mola'nın Hayat verdiği Safiye karakterinin, Naci'nin gelmesi ile beraber daha naif bir kişiliğe dönmesinine ve dizinin heyecanını azalttığı düşünülüyor.

Masumlar Apartmanı 27. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de TRT 1'de olacak!

Editör: Wan Haber