Masumlar Apartmanı dizisinin 23. Ve son olarak ekranlara gelen bölümünde akşamın bir vakti elinde çeşitli kadın giysileri ve kendisini olduğundan çok daha değişik bir stille tesadüfü gören Esra, Sorguya çektikten sonra köşeye sıkıştırmaya çalışacak. Masumlara Apartmanı son bölümde Naci, kalabalığın arasına karışmak ve hususunda çeşitli kuşkuları yaşayan safiye'ye ikna etmeye çalışacak ve bunu başaracak iyileşmesi için önemli bir adım atacak.

Masumlar Apartmanı 24. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin ekranlara gelen son bölümünde; Safiye, Naci'nin durmak nedir bilmeyen çeşitli gayretleri neticesinde dış dünya ile yakından tanışmaya ve beraberinde ise yıllar içerisinde meydana gelmiş olan çeşitli değişikliklere bir türlü anlam verememekle başlasa da onun çeşitli telkinleri ile içinde bulunduğu anın tadını çıkarmaya çalışmaktadır. Masumlar Apartmanı, 23. son bölümünde; sabrından ve azminden bir an dahi olsun vazgeçmeyip türlü güçlüklerle Safiye'yi Sinema salonuna götürmeye çalışan Naci'nin başından geçen çeşitli rahatsızlıklar izleyicilere duygu dolu dakikalar yaşattı.

Masumlar Apartmanı 24. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Ilk bölümü ile 15 Eylül 2020 tarihinden itibaren TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden masumlar Apartmanı dizisinin her hafta özellikle de psikoloji ile alakalı herhangi bir konuyu gündeme getirmesi, ve Gülseren budayıcıoğlu'nun harika kitabından uyarlanan senaryonun ekranları gelmesiyle beraber artık izleyiciler bu diziye kenetlendi.

Masumlar Apartmanı 24 yeni bölümü ile 2 Mart Salı akşamı saat 20:00’ da TRT 1'de!

Editör: Wan Haber