Nobel Edebiyat ödüllü yazar Orhan Pamuk’un 2008 senesinde yayınlanan ve kızı rüyaya ithaf edilmiş olduğu Aşk romanı Masumiyet Müzesi dizi oluyor. Orhan Pamuk’un en çok sevilen kitaplarından biri olan Masumiyet Müzesi isimli eseri Amazon dijital Platformu tarafından diziye uyarlanacak.

Masumiyet Müzesi dizisi yapımcılığını Erik Marmaracık yapacak. Masumiyet Müzesi’nde oyuncu kadrosu ise henüz kesinleşmemiş. Fakat Çağatay Ulusoy bu dizide başrol oyuncusu olarak oynayacak. Masumiyet Müzesi için ilk etapta Kıvanç Tatlıtuğ ’un adı geçmesine rağmen yapımcının daha önce netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy ismini tercih ettiği gelen bilgiler arasındadır.

Çağatay Ulusoy’un neredeyse uluslararası çapta bilinen bir oyunculuk performansı mevcuttur. Bu performansı kendisinin bu dizide başrol oyuncusu olmasını sağlamıştır.

Orhan Pamuk, 2012 senesinde yayınlanan Masumiyet Müzesi isimli romanında şöyle bir tanıtım yazısı paylaşmıştı:

1975’te Bir bahar günü başlayıp günümüze kadar gelen İstanbullu zengin çocuğu Kemal ile uzak ve Yoksul akrabası Füsun’un hikayesi.. Hızı, hareketi olaylarının ve kahramanlarının zenginliği, mizah duygusu ve insan ruhunun derinliklerindeki fırtınaları hissettirme gücüyle Masumiyet Müzesi elinizden bırakamayacağınız ve yeniden okuyacağınız kitaplardan biri olacak. Masumiyet Müzesi’ni okurken evlilik, arkadaşlık, cinsellik, çocukluk, aile ve mutluluk konuları da işlenmiş olacak.”

Masumiyet Müzesi filminin oyuncuları belli oldukça buradan sizlerle paylaşmaya çalışacağız ve detaylandırma ile devam edeceğiz.

2020-2021 sezonunda Amazon dijital platformunda yayınlanması beklenen Masumiyet Müzesi dizisi ile ilgili yorum ve görüşlerinizi de yapabilirsiniz.

Editör: Wan Haber