Yakın zaman içerisinde Fox TV ekranlarında Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ile beraber başrollerini paylaşacağı önceki adı Yaşı 19 ve Daha sonrasında ise Masumiyet olarak adı değiştirilen dizi ile ekranlara gelecek. Kameraların karşısına geçmeden önce bir imaj değişikliği ihtiyacını hissetti ve gerçekten de imajını değiştirdi. Değişiklik güzeldir notu ile yeni halinin fotoğrafını çekip Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu Deniz Çakır şaşırttı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 3. Sezonunda ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmış, Daha sonrasında ise türbanlı bir bayan ile sert bir şekilde tartıştıktan sonra hayatı ile ilgili çeşitli dedikodular sağda solda yayılınca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncu kadrosundan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır herhangi bir projede yer alacağı zaman kendi saçını başını makyajını değişikliğe uğratıyor Deniz Çakır edho da siyah ve uzun saçlarıyla kameraların karşısına geçerken Vurgun dizisinde ise biraz daha kısa artırdığı saçlarını kızıla boyatmıştı.

Yeni imajın da saçlarının boyunu kısaltan ünlü oyuncu kahkülde kestirdi. Gold filmin imzasını taşıyacak olan Masumiyet dizisinin çekimlerinin başladığını Deniz Çakır Dün sette Sahne Beklemekle Güzel şeklinde bir paylaşım yaparak duyurmuştu.

Şimdi de başka paylaşımlarla daha da şaşırtıcı olmaya başlayan ünlü oyuncu Deniz Çakır saçlarını kıvırcık yaptı ve Kuafördeki pozunda daha da kısalan saçlarıyla ekranlara geldi.

FOX TV’de ekranlara gelecek Masumiyet dizisinde Deniz Çakır kısa kıvırcık saçları ile mi kameraların karşısına geçecek bu bilinmiyor ama herkesin aklına yerleşen Deniz Çakır’ın imajında düz ve uzun siyah saçlar ile kendisini görmeye alışmıştık.

Editör: Wan Haber