Ekranların sevilen dizisi Masumiyet her Çarşamba akşamı yayınlanıyordu. Ekran karşısına geçen izleyiciler her Çarşamba büyük bir heyecan içinde bölümleri izliyordu. Kısa bir süre önce yayın ekibinden yeni bir haber geldi. FOX TV kanalının Masumiyet dizisi gün değiştirdi. Masumiyet dizisi hakkında birçok söylenti çıkmıştı ancak final sahneleri hakkında hiçbir açıklama gelmemesi bu söylentileri yalan çıkardı. Muhteşem dizinin yeni bölümleri yeni gününde devam edecek. 
Masumiyet dizisinin konusu nedir?
Bomba gibi gelen dizinin konusu da çok ilgi çekicidir. Bahar, evli ve iki çocuk annesidir. Bahar’ın kızı henüz 19 yaşındayken çok yanlış bir adama aşık olur ve tüm ailenin hayatı böylece değişmeye başlar. Kızının aşık olduğu kişi babasının patronudur. Patron, 35 yaşındadır ve başkası ile evlenmek üzeredir. Ela, aşkının peşinde esir olmuşken annesi ise onu bu aşktan kurtarmaya çalışır.
Masumiyet dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Masumiyet dizisinin birbirinden muhteşem oyuncuları var. Oyunculukları ile dikkat çeken birçok isim boy göstermeye devam ediyor. Masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan, Tolga Güleç, Selen Uçer, Deniz Işın, Serkay Tütüncü, Asena Tuğal, Ozan Kaya Oktu, Gizem Ergün, Sevgi Temel ve Kimya Gökçe Aytaç gibi isimler yer alıyor. Her bir oyuncu birbirinden başarı biçimde çekimlere devam ediyor. 
Masumiyet dizisinin yeni günü ne zaman?
FOX TV’nin reyting rekortmeni olan dizisi Masumiyet, artık Pazartesi günleri ekranlara gelecek. Masumiyet dizisi Pazartesi akşamı saat 20:00’de izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizi kısa bir süre önce final yapma konularında gündem olmuştu ancak final bölümü hakkında net bir açıklama yapılmadı. Şimdilik dizinin gün değiştirdiği açıklamaları yapıldı. Masumiyet dizi ekibi, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir post ile yeni günü duyurdu. Ekip, ‘yeni günümüz için biz de sizin kadar heyecanlıyız.’ yazarak paylaşımda bulundu. Dizi büyük ilgi görmeye devam ediyor. 

Editör: Wan Haber