Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba Akşamları buluşmaya devam edelim masumiyet dizisi ortalamanın biraz üzerinde reytingleri ile çok iyi bir başlangıç yaptığını söylemekte fayda olacaktır. Dizi, 3 haftadır ekranlarda ve izleyiciler de adeta bağımlılık oluşturmaya başladı. Kemik bir izleyici kitlesi oluşturmayı da Başaran dizinin hikayesinde her geçen hafta heyecan daha da yukarı doğru çıkıyor.

 Ailesi ile beraber güçlerini kullanarak ortaya atmış olduğu algı operasyonu çabalarında Ela ile annesi Bahar ne yapacak? Merak içerisinde bekleniyor. Aslında bu durum, günümüzde örnekleri sıklıkla meydana gelen bir olay... Hem suçlu hem de güçlü olanlar aracılığı ile hemen her şeyin çarpıtılması, basitleştirilmesi, değişik biçimde ifade edilmesi gibi yöntemler ve meydana getirilen algı operasyonlarından yeni bölümde gideceğiz.

17 Mart çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümden detaylar açıklandı:

  • İlker'in şok Ziyareti, bazı sorulara cevap olup Aslında acımasız yalanların neticesini getirirken yeni bir acımasızlık durumunun fitilini de ateşleyecektir.
  • Ela'nın yanında aynı zamanda Bahar'a yakalanan İlker, savunmasında reddedildi ilişkiyi kabul etmek zorunda kalacaktır.
  • Harun ile Bahar, kızları açısından işbirliği yapmak zorunda kalacaktır.
  • Okların İrem'i göstermesi ile İlker  arasındaki dengeler sarsılır.
  • Kafasında bulunan karışıklık hissiyatından kurtulmanın bir yolunu bulur ve gerçeklere doğru kimsenin beklememiş olduğu büyük bir Adım atacaktır.
  • Üzerindeki büyük bir baskıyı ve ilker'in kendisinden uzaklaşmasını kaldıramayan İrem'in atmış olduğu adım ise ele alınan kimden çok daha büyük olacaktır. Gerçeğin yıkıcı etkisi, hayatları bir kez daha değiştirecek bir nokta

Masumiyet dizisi yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20:00’ da Fox'ta

Editör: Wan Haber