Fox tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinden sevenlerine kötü haber! İki aydır yayınlanan Masumiyet dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Gold Film tarafından yapımcılığı yapılan Masumiyet dizisi ilk bölümü ile 24 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşmuştu. Dram ve gerilim türündeki dizi ilk bölümleri ile reyting sıralamalarında oldukça iyi dereceler yaparak büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başarmıştı. Ancak Masumiyet dizisinin son bölümlerinin reytingleri ise düşüş yaşadı. 

Masumiyet dizisi final kararı aldı!
Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Masumiyet dizisi son bölümlerde beklenen reyting sıralamasına ulaşamayınca yapım şirketi ve kanal tarafından final yapması yönünde bir karar verilmesiyle sonuçlandı! Sosyal medya platformlarında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masumiyet dizisinin hayranları ise hesaplarında dizinin final kararına tepki gösteriyor!

Masumiyet dizisi final bölümü ne zaman?
Farklı konusu ve popüler oyuncu kadrosu ile büyük bir beğeni kazanan Masumiyet dizisinin ne zaman final yapacağı belli oldu. Masumiyet dizisi yayınlanacak 13. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor! Yani dizi 24 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de final bölümü ile ekranlarda yer alacak!

Masumiyet dizisinin oyuncuları kimler?
Hülya Avşar - Hale Ilgaz
Mehmet Aslantuğ - Harun Orhun
Deniz Çakır - Bahar Yüksel
Tolga Güleç - Timur Yüksel
İlayda Alişan - Ela Yüksel
Serkay Tütüncü - İlker Ilgaz
Deniz Işın - İrem Orhun Ilgaz
Asena Tuğal - Banu Kaya
Ertuğrul Postoğlu - İsmail Ilgaz
Selen Uçer - Yelda Demirci

Editör: Wan Haber