Masterchef Türkiye’de 3 sezondur jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, şampiyonluğa hak kazanan Serhat Doğramacı’ya ilişkin daha önce hiç duymadığınız itiraflara yer verdi. Mehmet Yalçınkaya masterchef Türkiye’de yarışmacı arkadaşlarını birer birer eleyerek birincilik koltuğuna oturan Serhat Doğramacı’nın esasında elemelerde seçilmediğini belirterek son anda yarışmaya dahil olduğunu belirtti.

TV8 ekranlarında birbirinden dişli yarışmacılar, yoğun bir emek harcayarak bütün marifetlerini sahneledikleri masterchef Türkiye’de jüri üyeliği koltuğuna oturan Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo zanna üçlüsü haber Global televizyonlarında Candaş Tolga Işık kendilerine doğru yönelmiş olduğu sorulara yanıt verdiler masterchef Türkiye’de bulunan ve marifetleri ile şeflerin adeta takdirini kazanan ve şampiyonluğa uzanan isimlerin başında gelen Serhat Doğramacı’nın birincilik serüveni ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Masterchef Türkiye’nin ismi Mehmet Yalçınkaya galibiyeti elde etmeyi başararak büyük ödülün sahibi olmayı başaran Serhat Doğramacı Aslında yapılan ilk elemelerde seçilmediğini ve başka bir yarışmacının sözleşmeye onay vermemesi üzerine katılım sağlamaması üzerine Serhat Doğramacı’ya yer verdiklerini beyan etti.

Şef Mehmet Yalçınkaya yapmış olduğu açıklamada:

“Bütün yarışmacıları seçmiştik. Fakat bir yarışmacı evde kalmayı kabul etmedi ve sözleşmeyi imzalamadı. O esnada kantinde bekleyen ve gitmek istemeyen Serhat’ı çağırdık ve yarışmaya son anda onu dahil ettik” biçiminde ifadelere yer verip bilinmeyenlere açıklık getirdi.

Editör: Wan Haber