Ekranların sevilerek seyredilen yarışması MasterChef zorlu geçiyor. Peki Masterchefte kim elendi hangi yarışmacının performansı daha iyi kim kazanabilir? Hangi yarışmacı daha başarılı kazanan yarışmacı belli oldu mu?

MasterChef'te eleme gecesi! Veda eden isim açıklandı!

MasterChef heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Eleme gecesinin yaşandığı Masterchef'te son üçe Rabia, Pelin ve Emre kaldı. Somer Şefin imza tabağını yapan yarışmacılardan Masterchef'e veda isim belli oldu.
MasterChef 2021'de bu akşam eleme gecesi vardı. Rabia, Pelin ve Emre'nin son üçe kaldığı yarışmada ismi ilk açıklanan ve elenmekten kurtulan isim Emre oldu. Mehmet Şef daha sonra Masterchef'te elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'ye veda eden yarışmacı Rabia oldu.

Mehmet Şef yaptığı açıklamada, "Biz seni çok sevdik. Özellikle elemelerde buraya geldiğin günden beri davranışların takdire şayan. Yüzün hep gülsün" dedi.
MasterChefte eleme gecesi Veda eden isim açıklandı
Gözyaşlarını tutamayan Rabia, "Sizleri çok seviyorum, kendimi gösteremediğim için çok üzgünüm. Kendi hatalarım olduğu için elendim. Burada yapacak çok şeyim vardı.
Şeflerin dediği gibi pişmem gerekiyor pişeceğim. Ben bu mesleği çok seviyorum, asla vazgeçmeyeceğim. Buraya gelirken hayallerim vardı ve tamamlamadan çıkmak beni çok üzdü. " açıklamasında bulundu.

MASTERCHEF RABİA KİMDİR

Rabia Nur Çamurlu, 21 yaşında ve aslen Rizelidir. Liseyi Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan MasterChef Rabia, 2019 yılında Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitimi Bölümü'nü tamamladı.
Masterchefte eleme gecesi Veda eden isim açıklandı


2021 yılında da Anadolu Üniversitesi Ön Lisans Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur

Editör: Wan Haber