Heyecan verici yarışmada eleme zamanı hüzüne sebep oluyor. Peki kim elenecek? Hangi takım daha başarılı hangi takım elemeye kalıyor? Emre elemeye mi kaldı? Kırmızı takımda kimler var mavi takımda kimler var?  21 Ekim için eleme adayları ilk olarak kim oldu? Hangi yarışmacının yemekleri en lezzetli oldu? Hangi yarışmacının performansı kötü oldu?

MasterChef eleme adayları kimler oldu? 21 Ekim MasterChef üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasında, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları yeni dış oyununu Karaman'da gerçekleştirdi. Üçüncü takım oyununda yarışmacılar Karaman'ın yöresel lezzetlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Peki, 21 Ekim MasterChef takım oyununu ve dokunulmazlığı kim kazandı?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları Karaman'da üçüncü takım oyununu gerçekleştirdi. Şehrin mutfağına ait 5 farklı tabağı başarılı şekilde yapmak için tezgah başındaki yarışmacılar arsından bu akşam da 2 kişi eleme potasına gidiyor. İşte, MasterChef eleme adayları...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI 21 EKİM? 

MasterChef yarışmasında iki takım oyununu kırmızı takım kazanmıştı. 21 Ekim'de Karaman mutfağını çalışan yarışmacılar; sülüklü çorba, gıcıdık, ilisıra dolması, göbede, guymak yemeklerini çıkardı. Akşamın kazanan takımı mavililer oldu. Kırmızı takım yarışmacıları arasından dokunulmazlığı alacak isim için yaratıcılık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı ise Eren aldı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI 

Yarışmada bu hafta eleme adayları; Rabia, Dilara, Hasan ve Sergen oldu. 21 Ekim için eleme adayları ilk olarak Pelin olurken akşamın diğer adayı ise Emre seçildi.

Editör: Wan Haber