Ekranların sevilerek izlenen yarışma programı her akşam heyecanlı geçiyor izleyiciler her gün hangi yarışmacının kazanacağını merakla bekliyor. Peki hangi takım kazandı? Kim daha başarılı kim elemelere gidecek?

Masterchef üçüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 14 Ekim 2021 Perşembe

MasterChef Türkiye'nin 12 Ekim Salı günü yayınlanan bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış ve şefler Ege Mutfağından yedi çeşit yemek belirlemişti.

Sürenin 1 saat olarak açıklayan şefler, dokunulmazlık oyununu tam 2 kere durdurup takımların yerini değiştirmişti. Böylelikle 2 takım da rakip takım yarışmacıların yemeklerini bıraktığı yerden tamamlamak durumunda kalmıştı Dokunulmazlık oyunu sonrası şefler, iki takımın hazırladığı yemeklerin tadımını yapmış ve oyunu 4-3 skorla Kırmızı takım kazanmıştı.

MasterChef Türkiye'nin 13 Ekim çarşamba günkü bölümünde ise dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım olmuştu. Öte yandan dokunulmazlığı Emre almıştı.

MasterChef Türkiye'nin 14 Ekim Perşembe günü ekrana gelen bölümünde ise yarışmacılar; yumurtalı Urfa köfte, şiveydiz, duvaklı pilav, Kilis tava, Kahiye tatlısından oluşan menüyü yaptı. Mavi takım son takım oyununu kazandı. Kızartma yaratıcılığında dokunulmazlığı alan ise Dilara oldu.

MASTERCHEF 2021 YARIŞMACILARI

MasterChef Türkiye'nin ana kadrosu şu şekildedir:

FATMA POLAT

MasterChef’in birinci grubunda ana kadroya çıkan ilk isim Fatma Polat olmuştu. Fatma Polat yarışmanın ana kadrosunda yer alıyor.

MİLHAN ERDEM

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'nin ikinci ana kadro yarışmacısı Milhan Erdem olmuştu. Erdem, 2001 doğumludur.

DİLARA BAŞARAN

24 yaşında olan Dilara Başaran, Masterchef Türkiye'ye İstanbul'dan katıldı.

HAMZA MERCİMEK

MasterChef Hamza, 1996 tarihinde İstanbul Kadıköy’de dünyaya geldi. Bolu Mengenlidir ve yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır.

TUNAHAN AK

19 yaşında olan Tunahan Ak, aşçılık lisesi mezunudur. 

BURCU ÖNAL

Burcu Öcal, uzun süre  Asya'da yaşadı. Öcal,  Asya yemekleri konusunda oldukça iddialı.

HASAN BİLTEKİN

Masterchef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 

TAHSİN KÜÇÜK

TV8'in sevilen yemek yarışma programında yarışan isimlerden Tahsin Küçük, aslen Trabzonlu.

EREN KAŞIKÇI

Eren Kaşıkçı, 32 yaşında ve yarışmaya Gökçeada’dan katılıyor. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, evlidir ve bir çocuk sahibidir

MERT YILMAZ

Mert Yılmaz, 29 yaşındadır ve Los Angeles'ta özel bir catering firmasında aşçılık yapmıştır.

SAFANUR BOL

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında Safanur Bol, ana kadroda yarışan isimler arasında. Safanur Bol, Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi'ndeki eğitimi ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi'de Mutfak Sanatları okumuştur.

EMRE BÜBER

Emre 26 yaşında ve bir çocuk babasıdır. Emre Büber Avusturya'da doğdu. Aşçılık eğitimi almamış ve sektörde tecrübe kazanmıştır.

SERGEN ÖZEN

Masterchef Sergen yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor. Masterchef ana kadrosunun 16.ismi Sergen olmuştur.

MERT ATEŞ DURUKAN

Mert Ateş Durukan yedeklerden Masterchef Türkiye'nin ana kadrosuna dahil olmuştur. 

MASTERCHEF TÜRKİYE

MasterChef Türkiye, İngiltere'de reyting rekorları kıran aşçılık yarışması MasterChef'in Türkiye uyarlamasıdır.

MasterChef Türkiye 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de ekranlara gelmiştir. 2018 yılında ise Acun Medya yapımcılığında TV8'de ekranlarına geçmiştir..

Yarışmanın 2011'de yayımlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yapmıştır. 

2018'de yayımlanan sezonunda jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturmuştur.

2019'da yayımlanan sezonunda Hazer Armani'nin yerini Danilo Zanna almıştır.

2020'de aynı jüriyle devam eden MasterChef Türkiye bu sezon da aynı şekilde devam ediyor.

kaynak:bölge gündem

Editör: Wan Haber