MasterChef Türkiye'de Kayhan ve Eray arasında yaşanan gerginlikte Somer Şef devreye girdi ve Kayhan'a sert çıktı, Twitter'da yer yerinden oynadı.

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef Türkiye yarışmasında ikinci grup final turu için jüri karşısına çıktı. Yine ilk turda olduğu gibi 14 yarışmacıdan 8'i ana kadroya girmeye hak kazanacak. Dün akşam yeni bölüm ile beraber yeni yarışmacıları da tanıma şansı elde edildi ve izleyici Kayhan'dan hoşlanmadı.

MasterChef'in kritik eleme turunda ise iddialı yarışmacılar Eray Aksungur ile Kayhan Özekin arasında tartışma yaşandı. 

Kayhan yemek yapmak için kullandığı blenderı yere düşürmesinin ardından tekrar rafa koydu. Eray ise Kayhan'ı "Onu oraya koyma yere düştü ve kirlendi" diyerek uyardı.

MasterChef yarışmacısı Diğer yarışmacılara da seslenen Eray, blenderı kaldırdı ve kimsenin kullanmamasını istedi. 

Yarışmadaki ilginç tavırlarıyla dikkat çeken Kayhan ise Eray'a "Hadi abi ya. Yemeğe mi sokuyorsun sanki bunu? Tribünlere oynuyor" sözleriyle tepki gösterdi.

İkili arasındaki sözlü tartışmayı önlemek için devreye giren Somer Sivrioğlu, yarışmacıları yanına çağırdı.

Somer Sivrioğlu, "Yere düşen şeyi neden yukarı koyuyorsun? Bir de Eray seni uyardığında 'Şov yapma' diyorsun. Şovun kimin yaptığı çok açık ortada" sözleriyle Kayhan'ı uyardı.

Somer Şef'ten uyarı alan Kayhan ise Eray'a "Hadi 'Evet'i aldın" dedi. Eray ise "Sen şu kapıdan çıkarken ben sana güleceğim" yanıtını verdi.

Editör: Wan Haber