ATV’nin pazar akşamları yayınlanan fenomen dizisi Maria ile Mustafa dizisi final yapıyor.

Dizinin hayranları, bu son dakika haberi ile adeta şoku yaşadılar.

Maria ile Mustafa dizisinin final kararı almasının en büyük sebebi tabii ki de bütün dizilerin ya da yayın hayatından kaldırılan dizilerin ortak kaderi reyting oranları olmaktadır. Dizinin, önümüzdeki birkaç bölüm içerisinde final yapması bekleniyor.

Maria İle Mustafa Dizisi Hangi Gün?

Başrollerinde adını Survivor ile duyuran Hilmi Cem İntepe ile Brezilyalı oyuncu Jessica May’ın oynadığı dizi her pazar akşamı saat 20:00 da ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Maria ile Mustafa dizisinin konusu nedir?

Ürgüp yöresinde yaşamakta olan Mustafa, Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria isimli bir kız ile aşk yaşamaktadır. Ancak bu aşkın içerisinde sayısız problem ve imkansızlık mevcuttur.

Düşük Reyting Kurbanı

Diğer televizyon kanallarında pazar akşamları kefaret, arıza, tövbeler olsun, çok güzel hareketler bunlar gibi oldukça iddialı televizyon programlarının karşısına konulan Maria ile Mustafa maalesef hayran kitlesini üzen bir haber aldı. Çünkü televizyon kanallarındaki bahsi geçen bu programların karşısında daha fazla direnemediği ortaya çıktı. Bu durum, aslında senarist ve yönetmenlerin konu ile ilgili değişiklik yapmaları ya da oyuncu kadrosuna yeni isimleri katması gibi pek çok çözüm yolları aranmış olsa da aslında düşük reyting kurbanı olmaya mahkum Maria ile Mustafa’nın birkaç bölüm sonra final edecek kesinleşti.

Editör: Wan Haber