Pazartesi akşamlarının sevilerek takip edilen dizisi Maraşlı'da şok bir gelişme yaşanıyor! Burak Deniz ve Alina Boz'un başrolünü paylaştığı Maraşlı dizisi bildiğiniz gibi son bölümlerde reytinglerinin düşük olmasından dolayı final kararı vermişti. Temmuz ayında final yapması beklenen Maraşlı dizisinden şok bir haber daha geldi!

TIMS&B Productions imzalı Maraşlı dizisi Ocak ayından beri ATV ekranlarında yayın hayatını sürdürüyor. Kadrosunda oldukça iddialı ve popüler isimlerin yer aldığı Maraşlı dizisinden kötü bir haber daha geldi! Final yapmaya birkaç bölüm kala dizide yer alan ana karakterlerden birisinin final öncesi diziye veda edeceği iddiası ortaya atıldı!

Necati ölüyor mu?
Geçtiğimiz bölümlerde İlhan Türel ve Aziz Türel karakterleri diziye ölerek veda etmişti. Ayrıca ardından da birçok karakter farklı bir ülkeye taşınarak diziden çıkmıştı. Maraşlı dizisinin reytinglerinin düşmesi final kararını bir hayli hızlandırdı. Diziye final öncesi veda edecek ismin Necati karakterini canlandıran Serhat Kılıç olduğu söyleniyor. Kısa bir süre önce Maraşlı dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Necati'yi kaçıran Hurdacı ve Savaş, Maraşlıyı arayarak Necati'yi öldüreceğini söylüyor. Necati'nin bulunduğu arabayı parçalayan Savaş'ın ise Necati'yi öldürdüğü söyleniyor.

Temmuz ayında final yapması beklenen Maraşlı dizisinin hayranları ise bu duruma büyük tepki gösteriyor. Özellikle Twitter platformunda dizinin bitmemesi için sesini çıkaran hayranlar Serhat Kılıç'ın da diziye veda edeceği yönünde çıkan haberlere de çok üzüldü. Serhat Kılıç’ın diziye veda edeceği yönünde çıkan haberlere ne yapım şirketinden ne de oyuncu kendisinden bir açıklama gelmedi.
 

Editör: Wan Haber