Times prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği, Burak Sağyaşar ile Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı, başrollerinde ise Alina Boz ve Burak Deniz gibi genç yeteneklerin oynadığı Maraşlı dizisinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde Maraşlının şüphelendiği bütün tehlikeler tek tek ortaya çıkacak.

Heyecanlı bir şekilde beklenen dizinin yeni bölümünde Maraşlının, Mahur’a anlatmış olduğu tehlikeler tek tek ortaya çıkacak. Mahur ise ailesinden daha önce hiç duymamış olduğu bir kişinin adını Savaş’tan duymuş olacak. Babasının eski ortağı Ömer Bey’den bahsedecek olan Savaş, Mahur’un aklına şüphe tohumlarını tek tek ekecek. Eski ortağın kim olduğunu ve niçin öldüğünü bilmek isteyen Mahur ise yeni bölümde Maraşlı ’ya herkesin hayatını değişikliğe uğratacak bir teklifte bulunacak.

Gizemli aileye, Savaş tehlikesine, Evde hasta yatağında olan kızına ve bütün yaşadıklarına rağmen Maraşlının cevabı acaba ne olacak?

Türel Holding’ten Yeni Ortak Arayışı

Holding’in mali dengelemede olmasını sağlamakta zorluk çeken İlhan, Türel Holding açısından Ozan’dan yeni bir yatırımcı yani yeni bir ortak bulmasını talep edecek. Dizi de Ozan’ın yatırımcı olması amacıyla teklif götüreceği kişi ise ekran başındaki izleyenleri adeta şoka uğratacak. Türel Holding’in yeni yatırımcı adayı acaba geçmişin saklanan gizeminde nasıl bir rol oynayacak?

Dopdolu gelişmelerle Maraşlı dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber