Pazartesi Akşamları ATV ekranlarında saat 20:00'da izleyici ile buluşmaya devam eden Maraşlı dizisinin 6. yeni bölümü dün akşam yayındaydı. Alina Boz ile Burak Deniz gibi genç yeteneklerin harika oyunculuk performanslarının yanı sıra, hikayenin de iyice ilgi çekici bir hale gelmesi seyircileri adeta mıknatıs gibi kendine çekmeyi başarıyor.

Dün akşam ekranlara gelen 6. yeni bölüm oldukça iyi reytinglerde aldı. Totalde ve AB kategorilerinde çukur dizisini geçerek Uyanış Büyük Selçuklu ile yasak elma dizisinden sonra en çok izlenen 3. dizi olmayı başaran Maraşlı yapımı, emin adımlarla, emin reytingler yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sefirin kızı dizisinin izleyici kaybetmiş olduğu. Maraşlı dizisinin bu diziden kopanları toplamaya çalışması da ayrıca takdire şayan olarak nitelendiriliyor.

Maraşlı ile Mahur akşam eğlencesinden sonra gelen öpücük ise dizi hayranlarını Bir Hayli gülümsetti.Mahur, Maraşlının yanağına bir buse kondurdu, işte Tam da bu kare sosyal medya platformlarında adeta espri patlaması olarak dilden dile yayıldı.

Maraşlı hayranları, binlerce mesaj yazdı ve bazı espriler de birbiri ardına sıralandı. Maraşlı dizisindeki öpücük sahnesi ile ilgili sosyal medya hesaplarında Çok tatlı çok gülümseten yorumlar yapıldı.

Yeni bölümleri ile her pazartesi akşamı saat 20:00 de ATV’de sizlerle beraber oluyor!

Editör: Wan Haber