Pazartesi Akşamları ATV ekranlarında çok güçlü bir dizi başladı. Alina Boz ile Burak Deniz’i bu dizide buluşturan Maraşlı, ikinci bölümünde reytinglerini artırmıştı. İlk olarak Sefirin Kızı dizisinin geride bırakmayı Başaran Maraşlı dizisi bu hafta daha totalde AB kategorilerinde Yasak Elma dizisinin de öne geçmeyi başardı.

 Her sahnesi büyük bir ilgi çeken kurgusu ile izleyicileri merak içerisinde bırakan ve oyunculuk performansları ile de göz dolduran neticeler ortaya koyan bir dizidir Maraşlı. ATV'nin 2021 senesinde Akıncı dizisinden sonraki sürprizi olan Maraşlı, daha yayınlandığı 1. Bölümünden itibaren ilgi görmesi ve bu ilginin de devamlı artış göstermesi dikkatleri çekiyor.

Maraşlı dizisinde Burak Deniz, Maraşlı karakterine bayağı bir yakıştırırdı ve her yapmış olduğu hareket ile hayranlarını daha fazla etkilemeyi başarıyor. İkinci bölümü izleyenler heyecanlı dakikaların yanı sıra aynı zamanda dizideki ince esprilerle de bir hayli gülümsedi.

 Gençlerin gece yarısı yüksek sesle müzik dinlediği sahnelerde önlerine çıkan Maraşlının onları ikna etme yöntemi çok konuşuldu.

Sosyal medya mecralarında bu sahne ile ilgili Pek Çok esprili yorum yapıldı. Bir dizi hayranı bölümü tartışmasız en keyif aldığım sahnesiyle diye yazdı. Pek çok dizi takipçisi de aynı hissiyatı duyurdu. Özellikle de nerelisin şekildeki buluşma baya konuşuldu.

Maraşlı yeni bölümü ile 25 Ocak Pazartesi Atv’de sizlerle.

Editör: Wan Haber