Eski asker Maraşlı'ya Burak Deniz’in, fotoğraf sanatçısı mahur'u ise Alina Boz’un oynayacağı dizi, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal Cemil Büyüksöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü su Demirel, Gizem Kara'nın oynadığı dev kadro ile ekranlara geliyor.

Maraşlı, Kızı Zeliş’in vurulmasıyla hayatının şokunu yaşarken anında fotoğrafçı Mahur ile karşılaşıyor. Hemen akabinde artık olayların cereyan ettiği dizinin yeni bölümü ilk bölümü ile dün akşam Atv’de ekranlara geldi. Bundan sonraki bölümlerde ise mükemmel sahnelere şahitlik edecek olan izleyiciler şimdiden pazartesi akşamlarını merakla bekliyor.

Alina Boz, İlk performansını 2017 senesinde yayınlanan ve Star TV ekranlarında adeta izleyici ekranlara kilitlemeyi başlarım Paramparça dizisinde Hazal karakterine Can vermiş Ve henüz küçük yaşta olmasına rağmen sergilemiş olduğu mükemmel performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Artık aynı performansı mahur karakteri ile Maraşlı dizisinde yansıtması beklenen Alina Boz'a çok büyük iş düşüyor. Yeni bölümü önümüzdeki hafta pazartesi akşamı ATV ekranlarında sizlerle olacak hepinize keyifli seyirler dileriz.

Editör: Wan Haber