Maraşlı dizisini her hafta merakla bekleyen milyonlarca izleyici var. Şimdiye kadar yayınlanan 5 bölüm ile birlikte kemik bir izleyici grubu da oluştu. Mahur ile Celal karakterlerinin müthiş uyumu izleyicileri de dizinin peşinden sürüklüyor. Maraşlı lakaplı Celal Kün karakterinde çok başarılı bir performans sergileyen Burak Deniz, partneri Alina Boz ile de müthiş bir enerji ve uyum yakaladı.

Şamdan dergisine konuşan Alina Boz, dizinin kendisini ne kadar çok heyecanlandırdığına değindi. Senaryo her geldiğinde heyecanla okuduğunu belirten oyuncu, aslında her hafta ekrana merakla oturan dizinin milyonlarca hayranından farksız değil…

Burak Deniz, Maraşlı’nın senaryosunu ilk okudukları günü ise şöyle anlattı: “Senaryoyu ilk okuduğumda beni hikayenin akıcılığı ve farklılığı hemen içine aldı. Takdir edersiniz ki sezon dışında çok fazla iş okuyorum ve hiçbirinde bunda olduğu kadar tıkır tıkır devamını okuma merakım olmamıştı. Daha önce denememiş olduğum bir karakter yapısı olduğundan ötürü de ayrıca cazip geldi.”

Ethem Özışık’ın kaleminden çıkan Maraşlı’nın sürükleyici hikayesi her hafta üzerine koyarak ilerliyor. Hiç sıkan bir sahne yok. Fazlalık olarak nitelendirilebilecek bölümler de yok. Dizi bu yüzden de her saniyesi merakla takip edilen bir yapım haline geldi.

Mahur’a hayat veren Alina Boz ise, “Diyaloglar, karakterlerin duygu dünyası ve tabii Ethem Özışık’ın kalemi beni hikayeye çekiyor. Senaryo her geldiğinde heyecanla okuyorum” dedi.

Editör: Wan Haber