ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisine sürpriz bir oyuncu daha dahil oldu! Pazartesi akşamlarının en çok izlenen diziler arasında yer alan Maraşlı dizisinde artık usta oyuncu Hakan Boyav da yer alacak!

Burak Deniz, Alina Boz ve Serhat Kılıç'ın başrolünü paylaştığı Maraşlı dizisinde yer alacak olan Hakan Boyav en son Payitaht Abdülhamid dizisinde ekranlarda yer almıştı.

Hakan Boyav kimdir?
10 Ocak 1964 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Diyarbakır Devlet Tiyatrosunun ekibinde görev alan Hakan Boyav ardından Antalya Devlet Tiyatrosunda yer almıştır. 2003 senesinden beri Ankara Devlet Tiyatrosunda kadrolu olarak çalışan Hakan Boyav aynı zamanda birçok dizi ve sinema filminde yer almıştır. Asmalı Konak, Arapsaçı, Seher Vakti, Hırsız Polis gibi dizilerde yer alarak karşımıza çıkan Hakan Boyav ayrıca Fırtına, Hanımın Çiftliği ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde de yer almıştır. Özellikle Kış Güneşi ve Payitaht Abdülhamid gibi dizilerdeki rolü ile konuşulan Hakan Boyav şu an ise ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi ile ekranlarda yer alıyor. 

Hakan Boyav'ın yer aldığı filmler:
Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü: Onur Ünlü - 2017
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm: Serdar Akar - 2011
Ay Büyürken Uyuyamam: Şerif Gören - 2011
Ejder Kapanı: Uğur Yücel - 2010
The International: Tom Tykweer - 2009
Black Field: Vardis Marinakis - 2009
Vali: Çağatay Tosun - 2008
Hayattan Korkma: Berrin Dağçınar - 2007
Barda: Serdar Akar - 2007
Hırsız Var: Oğuzhan Tercan - 2005
Bir Aşk Hikayesi: Cemal Şan - 2004

 

Editör: Wan Haber