ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Maraşlı dizisinde çok ilginç gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Ozan nasıl ayrıldı? Ozan niçin dizinin oyuncu kadrosunda ayrıldı? Peki bu Sırrın arkasında Acaba kim çıkacak? Dizi nereye doğru ilerliyor? Ozan'ın yerine kim gelecek? işte tüm bu cevaplanmayı bekleyen soruların tamamı ve çok daha fazlası Maraşlı dizisinin bundan sonraki yeni bölümlerinde çok daha net bir durum kazanacak.

Atv kanalının çıkmasından itibaren büyük bir tepki toplayan dizisi Maraşlı projesinde tekrardan bir büyük gelişme daha meydana geldi.

Dizinin arka planında bulunan birisi olduğu zaten biliniyordu. Buna dahil çeşidi emareler izlenirken, 9. bölümün son sahnesinde kimin olduğuna ilk işaret Böylelikle ortaya çıkmış olduğu. Peki bu sefer onun arkasında kim çıkacak? Dizin nereye doğru ilerliyoruz? İşte tüm Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede…

Maraşlı Dizisi Son Durumu Nedir?

Dizide bulunan karakterlerden savaş ile Necati, babalarının kabri başında birbirleri ile karşılaşırlar ve sarılırlar. Savaş, ansızın abisini görünce 'abi' şeklinde seslenmesiyle herkesi şaşkına çevirdi. En başından itibaren Türel ailesinin başına gelmiş olan şeyler aslında Necati'nin kurmuş olduğu çeşitli planlardan ibaretti ve savaş, ona bu konuda rehberlik ederek yardımcı oluyordu. Necati ise evde kendisini saklayarak kimseye görünmek istemiyordu! Necati ile savaş, 10. Bölümde beraber görünmeye başladılar. Artık bizi böyle devam ederken Diğer taraftan güzel şeyler de meydana gelse bile devamlılığını asla bozmadı.

Maraşlıdan Bir Anda Ayrıldı!

Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda Ozan karakterinin hayatını kaybetmesi ile beraber Cihan Yenici, hiç beklenmedik bir anda diziye veda eden isim oldu. Başarılı oyuncu Burada da kalitesini göstermeyi başardı. İzleyiciye Ozan karakterimi çok profesyonel bir biçimde gösteren Cihan Yenici, kafalara kazanan bir iş çıkarmış oldu.

Editör: Wan Haber