Maraşlı dizisinin şimdiye kadar ilk 7 bölümü ekranlara geldi, bu akşam 8. yeni bölümü ile ATV ekranlarında karşımızda olacak. Maraşlı dizisi ile ilgili neler yaşanacağı, diziden nelerin gerçekleşeceğini merak ediyorsanız haberi devamını okuyunuz...

Türk dizi piyasası açısından önemli gelişmeler olduğunu belirtmekte fayda olacaktır. Projelerden değişik bir şekilde, kendine has kurgusu ve karakterleri ile Maraşlı dizisi ön plana çıkmayı Başaran projelerinden birisidir.

Bir gazetenin haberine göre Maraşlı dizisinde Maraşlı Celal rolünü oynayan Burak Deniz'in sürekli bayan kelimesi ile dikkatleri üzerine çekip halk adamı kimliğindeki doğallıkla ve Burak Deniz'in Başarılı bir şekilde sergilemiş olduğu oyunculuk performansı ve kendini kabul ettiren biri oldu.

Pek çok klişe durumu barandırsa da  kendine has karakterleriyle farkını ortaya koyarak rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Maraşlı dizisinin bu kadar ön plana çıkmasında yalnızca Burak Deniz'in Hayat verdiği Celal karakteri Elbette ki tek başına yeterli olmuyor. Onun haricinde aynı zamanda Mahur,  İlhan, Ozan, Necati gibi önemli yan karakterler ve hikayede oldukça önemli bir etki oluşturuyor.

Burak Deniz ile Alina Boz oldukça iyi bir uyum sağladı.  Yan karakterlerin de harika iyi isimler oluşturduğu da görüldü. Dizide çalışan birisinin, karakter ya da hikayede eleştirilecek ciddi Problemler yok. Her şey yolunda ilerliyor Serhat Kılıç'ın Hayat verdiği Necati karakterinden bahsediyoruz... Necati'nin sergilemiş olduğu bütün tavırlarına bakıldığında Birgül büyük bir sır sakladığım ve içerisinde olduğumu da görmek mümkün.

Maraşlı dizisi 8.yeni bölümüyle bu akşam 20:00’ da ATV’de!

Editör: Wan Haber