Yapımını Times prodüksiyon’un, yapımcılığını ise Timur savcı ile Burak sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerinde Genç yetenekler alina boz ile Burak Deniz’in oynadığı Maraşlı dizisinin bu akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde heyecan doruğa çıkacak. Savaş, Maraşlının ölüm emrini verecek.

Bu akşam, ATV ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde; Mahur’un hayatını kaybeden annesinin gizli bir video kaydının tamamını Aziz izleyecek. Seyircinin, annesinin itiraf ettiği şeyi merakla beklediğini söylemekte fayda olacaktır.

Savaş, Aziz’i tehdit edecek. Savaş; Azize, Maraşlıyı öldürmez ise eğer videoyu mahura izleteceğini söyleyecek.

Aziz’in karanlık bir geçmişinin olduğu zaten biliniyor. Azizin Mahur, ile Maraşlı arasında yapacağı seçim izleyiciye soluksuz anlar yaşatacak. Bütün şüpheleri üzerine çeken Aziz’i yakın bir markaja alan Maraşlının hamlesi ne olacak?

Yüksek temposu, hiç beklenmeyen ansızın meydana gelen gelişmeler ile ekran başındakileri her hafta heyecan dolu dakikalar yaşatan Maraşlı dizisinde bu akşam merakla beklenen sorular artık yanıtını bulacak.

Pelin Gülcan, Ercan Uğur, Ethem Özışık senaryosunu kaleme aldıkları Maraşlı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgün oturuyor.

Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kerem atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat kılıç,  Cemil büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis işiten, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Gizem Kara ile Bedriye Roza Çelik oynuyor.

Maraşlı dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Atv’de!

Editör: Wan Haber